Tarot-Rune-Magie!!!




                        TOTUL DESPRE LENORMAND!!!









Stim foarte bine ca ghicitoarele in carti nu stiu totul, dar nici mai putin. Au nevoie de informatii sigure pentru a incepe sa interpreteze o etalare. Deci, nu ezitati sa intrebati si sa cereti informatii in timpul 
etalarii cartilor de tarot.

Imaginati-va ca va duceti la doctor, fiindca nu va simtiti bine. Intri in cabinetul medicului sa te consulte, medicul te saluta si te invita sa te asezi punandu-ti o singura intrebare “Ce s-a intamplat ?”.Raspundem la intrebare fara teama, caci dorim sa ne rezolvam problemele 
N-ar trebui sa raspundem la intrebarea medicului in acest fel: Tu care esti atat de destept, de ce nu imi faci un control general si sa imi spui. Deci dragii mei, la fel ar fi si cu un ghicitor in carti.

La fel cum un medic poate solicita analize de sange, de urina, 
Radiografii a tuturor partilor din corpul tau, etc... asa si noi putem sa folosim mai multe etalari de carti pentru a incerca sa intelegem ce ni se intampla in prezent in aceasta consultatie.

Dar de ce sa pierdem timp ca sa aflam informatii pe care clientul deja le cunoaste ?



de ce lenormand?
vrei sa vinzi ceva? - iti arata timpu, data- cand se intampla- e cea mai usoara metoda de ghicit in carti- fiind recomandate mai ales incepatorilor!
cauti un loc de munca iti arata unde si cand o sa se intample!




Marie Anne Lenormand s-a nascut in Alesson (Franta) pe 16 septembrie 1768. (1772 spun alti). A fost “Marea Sibila” in inalta societate de la Paris si a statului ulterior a lui Napoleon Bonaparte. Apoi devenind cunoscut sub numele de Sybil sau Vrajitoare.

Ea este acreditata cu creareea cartilor Lenormand,dar niciodata nu sa gasit in posesia ei aceste perechi de carti.
De la inceput a prezis eveneminte viitoare. A prezis cine avea sa devina stareta peste 7 ani si ce educatie va avea multi alti. Tata ei comercializa textile, de aceea a avut o viata linistita , pana la moartea acestuia.


In jurul varstei de 14 ani Anne Marie sa mutat la Paris, orasul unde a locuit o lunga perioada din viata ei. Se spune ca a fost protejata de un aristocrat tanar, Armeval de la Sausette , care a observant talentul sau.Ca sa sterga barfele, Armeval a angajat-o ca secratara lui.
In 1793, in plina epoca a revolutiei franceze, San Cullotes a intrat in casa aristocratului pentru a o duce pe fata la ghilotina, dar din fericire aceasta a scapat.

Se pare ca, ulterior aceasta a contactat doi ocultisti parizieni cu care s-a asociat. Doamna Gilbert era o ghicitoare in carti profesionala si domnul Flammermont. Ea a luat rolul de tigan boem. Exista multa confuzie cu privire la acest lucru, unele surse sustinand ca a fost numita domnisoara Gilbert dealungul vietii sale.
A crescut în popularitate într-un timp relativ scurt şi sa stabilit în cele din urmă  la Rue de Tournon  numărul 5 , casa în care a trăit,cabinetul sau de consult a fost ascuns în ceea ce noi numim acum o librărie.
 Citire si scriere a fost pasiunea ei si acest lucru este  destul de logic. Şi  nu citea doar cartile, dar, de asemenea, citea si in  cafea, in stele, pendul şi altele. Alegerea de a construi nu a fost intamplatoare. Se pare că, cu ajutorul unui pendulului, Dna. Lenormand a constatat că, desi subsolul a fost accesibil pentru pasajele subterane de la Paris,acest lucru ar putea fi util, având în vedere instabilitatea politică şi socială din timpul respectiv.

Reputaţia sa a avut  un mare impact asupra persoanelor din înalta societate pariziană.A făcut  multe previziuni la multe dintre marile figuri ale Revoluţiei franceze şi rezultatele tragice ale vieţii lui Marat, Saint-Just, Robespierre şi multi altii.
Profeţiile ei sunt încă răspândite în ceea ce priveşte cele legate de Josephine Beauharnais,
soţia lui Napoleon. Printre alte predicţii, aceasta a prezis moartea prematură a primul ei sot, Vicontele de Beauharnais, şi căsătoria  ulterioara cu "un soldat care s-ar urca pe cea mai mare onoare, Napoleon Bonaparte. Relaţia dintre Josephine şi Dna. Lenormand a fost foarte puternica şi durabila,si fără îndoială, acest lucru a contribuit la faima ei.

Odată ia prezis  Josephinei că soţul ei ,Napoleon Bonaparte dorea sa divorteze. Când Napoleon a auzit de această profeţie facuta de  Dna Lenormand,a trimis-o in  închisoare, înainte ca aceste ştiri sa fi fost răspândite, lăsându-i libertatea de a si anunţa vestea divorţului său. Dna Lenormand a rămas încarcerata timp de 12 zile.
Asa cum a prezis  urcarea pe tron a lui Napoleon Bonaparte,  asa a prezis, de asemenea,si căderea sa.
    
Aceasta a fost dupa caderea lui Napoleon atunci când prestigiul sau a crescut
brusc, fiid  vizitat de tarul Alexandru I în 1813, deoarece rusii au ocupat Parisul, dupa prabusirea imperiului. Un alt personaj bine-cunoscut, care a vizitat salonul sibilei  a fost Friedrich Wilhelm III al Prusiei.
Dna. Lenormand a fost o persoana cu o  educatie buna, a scris mai multe carti, memorii, carti de istorie si altele. Acestea sunt unele din cartile sale:
Amintirile profetice a unei sibile. (1814)
*Aniversarea mortii Imparatesei Josephine. (1815)
* Sibila din mormântul lui Ludovic al XVI-lea. (1816)
* Oracole Les sibyllins. (1817)
* Congrèsul Sibilian  de la Aix-la-Chapelle. (1819)
* Amintirile istorice şi secretele Imparatesei Josephine. (1820)
* Suveniruri din  Belgia. (1822)
* Umbra lui Henric IV in palatul Orléans. (1831). 
* Micul om in castelul Tuileries. (1831)
* Îngerul păzitor al Franţei în mormântul lui Ludovic al XVIII-lea.
* Hotărârea suprema a zeilor din Olimp  pentru Doamna ducesa de Berry  şi fiul ei.
* Manifestul zeilor în treburile Franţei.
* Amestecuri.
*Umbra nemuritoare a Ecaterina a II-a in mormântul lui Alexandru.

Apariţia sa şi maniere sale nu au fost ca cele ale unui clasic ghicitor. Au fost predictii "cu claritate si  fara sa fie criptice, partiale sau vagi în interpretarea lor.In afara de activitatatea sa publica, in secret a avut de a face cu cercurile ezoterice din timp.
Dna. Lenormand a murit la Paris, la 25 iunie 1843.



 carti lenormand+cartea totul despre lenormand in limba romana gratis(tehnicile de etalare si divinatie- semnificatiile simbolurilor )- pachetul contine : 36 carti +cartea totul despre lenormand in limba romana gratis(tehnicile de etalare si divinatie- semnificatiile simbolurilor, etc aceste carti pot fi interpretate foarte usor, fiind recomandate mai ales incepatorilor!!!astro lenormand dondorf wahrsagekarten no. 1 gypsy lenormand jeu du destin no. 1941 muller lenormand mystical lenormand novosibirsk lenormand the small lenormand will of lenormand
oferta: carti lenormand+gratis cartea totul despre lenormand in limba romana - 75ron
cartea totul despre lenormand- 45ron


tarotlenormandsa@gmail.com 

0733 615 121

Comentarii

Postări populare